Brandblussen en brandpreventie

FIREinstall is dé specialist in brandblussen en brandpreventie. Met onze producten bieden we optimale brandveiligheid voor allerlei soorten bedrijfsruimtes en voor woningen met rieten daken. We adviseren over de beschikbare systemen, installeren AF-X Fireblocker of RUPAKO en beheren desgewenst de gekozen oplossing voor brandveiligheid.

Milieuvriendelijk brandblussysteem voor bedrijfsruimtes

AF-X Fireblocker is het milieuvriendelijke brandblussysteem voor bedrijfsruimtes, van Nederlandse bodem. Het Nederlandse systeem blust zonder water, op basis van aerosol-technologie. Dat voorkomt blus- en gevolgschade. AF-X Fireblocker is de snelle, veilige en voordelige keuze voor een brandblussysteem in risicovolle ruimtes. FIREinstall is officieel en gecertificeerd dealer van dit systeem.

Meer informatie

Rieten dak sprinklers

RUPAKO rieten dak sprinklers voorkomen brand op rieten daken. Het is het beste systeem voor brandpreventie. Dat is rustig wonen. Bovendien wordt het hiermee makkelijker om een voordelige verzekering voor het dak en de rest van de woning af te sluiten. FIREinstall is eigenaar van het RUPAKO-systeem, dus dé ervaren specialist voor brandpreventie op rieten daken.

Meer informatie