Producten

FIREInstall is dé leverancier van producten hoogwaardige kwaliteit om uw brandveiligheid te borgen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en helpen u de juiste keuze te maken voor uw pand. Uiteraard staan wij klaar om de gehele installatie voor u uit te voeren, zo heeft u nog minder zorgen! Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen van ons RUPAKO sprinklersysteem en de aerosol blusmethodiek, neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers voor advies op maat.

Milieuvriendelijk brandblussysteem voor bedrijfsruimtes

AF-X Fireblocker is het milieuvriendelijke brandblussysteem voor bedrijfsruimtes, van Nederlandse bodem. Het Nederlandse systeem blust zonder water, op basis van aerosol-technologie. Dat voorkomt blus- en gevolgschade. AF-X Fireblocker is de snelle, veilige en voordelige keuze voor een brandblussysteem in risicovolle ruimtes. FIREinstall is officieel en gecertificeerd dealer van dit systeem.

Meer informatie

Rieten dak sprinklers

RUPAKO rieten dak sprinklers voorkomen brand op rieten daken. Het is het beste systeem voor brandpreventie. Dat is rustig wonen. Bovendien wordt het hiermee makkelijker om een voordelige verzekering voor het dak en de rest van de woning af te sluiten. FIREinstall is eigenaar van het RUPAKO-systeem, dus dé ervaren specialist voor brandpreventie op rieten daken.

Meer informatie