Wie is FIREinstall?

FIREinstall is met meer dan 16 jaar ervaring dé ervaren expert in brandveiligheid. We streven naar brandveilige bedrijfsruimtes door duurzaam te blussen zonder water en zijn gespecialiseerd in brandpreventie op rieten daken.

Als officieel dealer van AF-X Fireblocker en met de overname van RUPAKO in 2015 zijn we dé specialist in zowel brandblussen als brandpreventie, voor bedrijven en particulieren.

 

 

Volledig gecertificeerd

We werken iedere dag met veiligheid, daarom hechten we veel waarde aan onze certificeringen:

ISO 9001-gecertificeerd

De ISO-9001 certificering staat voor hoge kwaliteit. We waarborgen die kwaliteit binnen alle processen en werkzaamheden binnen FIREinstall.

ISO 14001-gecertificeerd

Certified Authorized Technical Technician Aerosol Systems Onze monteurs zijn CATTAS-gecertificeerd. Daarom voldoen de aerosol-producten die we gebruiken aan de hoogste standaarden voor veiligheid en kwaliteit en installeren we alles volgens de laatste normen en regelgevingen.

VCA*-gecertificeerd

De checklist voor veiligheid, gezondheid en milieu garandeert dat we risico’s op die gebieden op de werkvloer beheersen.

Eigen team van betrokken specialisten

Ons eigen team van betrokken specialisten vormt de veilige kern van FIREinstall. Daarnaast werken we binnen een breed netwerk van professionals, sterk in brandveiligheid en brandpreventie.

0

Jaar ervaring

0

Tevreden klanten

0

Producten

0

Geïnstalleerde sprinklers