Diensten

FIREinstall ontzorgt haar opdrachtgevers van A tot Z op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Wij adviseren u over de mogelijkheden, installeren systemen en sprinklerinstallaties en beheren brandmeldinstallaties ten behoeve van de veiligheid van u en uw dierbaren.

Advies

Wilt u meer weten over de eisen die aan uw woning worden gesteld als het gaat om brandveiligheid? Of bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw nieuwe of bestaande rieten dak? Onze medewerkers zijn zeer ervaren op het gebied van brandpreventie en -veiligheid en helpen u graag om tot een passend systeem te komen. FIREinstall levert maatwerk passend bij uw pand, wensen, relevante wet- en regelgeving en budget.  Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte!

Installatie

FIREinstall verzorgt de installatie van brandbeveiliging en -preventie van A tot Z om u volledig te ontzorgen. Wij installeren complete systemen en elementen zoals blusapparatuur, sensoren, sprinklers, de watervoorziening en/of het besturingssysteem.  Als u een deel van de werkzaamheden zelf uitvoert of elders uitbesteedt, werken wij graag samen voor het beste en meest veilige resultaat.

Beheerder brandmeldinstallatie

Heeft uw gebouw een brandmeldinstallatie dan moet deze voldoen aan de norm NEN2535 en NEN2654-1 conform deze laatste norm moeten er maandelijks beheerderstaken worden uitgevoerd door een opgeleid persoon.

Wij verzorgen deze taken graag voor u, zodat u maximaal kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.

RUPAKO rieten dak sprinkler

In het bouwbesluit word bepaald dat wanneer een pand binnen 15 meter van de erfgrens staat het dak niet brandgevaarlijk mag zijn.

Met een RUPAKO rieten dak sprinkler voldoet u aan deze eis. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte!

AF-X Fireblocker

Bent u een eigenaar van compressor- en machineruimtes, motorcompartimenten, transformatoren, schakel- en meterkasten een andere installatie of ruimte die u eigenlijk niet kunt missen om u bedrijfscontinuïteit te waarborgen?

Dan is het verstandig om deze ruimte(s) te beveiligen tegen brand met een AF-X Fireblocker.

Brandpreventie rieten daken

Wilt u een rieten dak laten aanleggen op nieuwbouw? Door FIREinstall vanaf de start te betrekken bij uw nieuwe woning installeren wij onze systemen zonder hinder. Al snel nadat uw aannemer start gaan wij van start zodat uw woning vanaf de eerste dag veilig is. Bestaande woningen met rieten daken voorzien wij natuurlijk ook van branddetectie-, -beveiliging, – preventie en sprinklersystemen. Wij leggen de leidingen onder de nokvorsten aan zodat uw dak zijn prachtige uitstraling behoudt. De sprinklers worden over uw bestaande rieten dak geplaatst. Het is dus niet nodig om uw rieten dak te vervangen om uw veiligheid te verhogen.

Onze systemen doen geen afbreuk aan de uitstraling van uw rieten dak, het is zonde als veiligheidsmaatregelen uw prachtige rieten dak verstoren. U wilt niet hoeven kiezen tussen veiligheid en uitstraling. U kiest voor (het behouden van) een rieten dak vanwege de prachtige verzorgde uitstraling en wij zorgen ervoor dat uw woning zo blijft. U heeft een scherp oog nodig om ons systeem op menig rieten dak geïmplementeerd te zien. Als u weet hoe u onze systemen herkent ziet u dat wij al vele panden veiliger hebben gemaakt.